Logo

Creme brûlée 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l fløde (ell. mælk)
4 spsk sukker
1 spsk rørsukker
4 æghvider

Først piskes æggehviderne i en skål.
Så røres ½ l fløde, 4 spsk sukker og de piskede hvider sammen.
Fyld massen i små forme og bag dem godt 20 minutter i vandbad, indtil massen er stivnet.
Lad dem køle af.
Før servering stilles formene i et iskoldt vandbad (fyld bradepanden med koldt vand og isterninger).
Strø 1 spsk rørsukker over hver portion og lad det danne skorpe i ovnen ved meget stærk varme eller under grillen.
Tag så formene ud og lad dem køle af (fare for at brænde læberne!).
Først derefter kan der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her