Logo

Hornfisk med fyld af spidskål og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hornfiskfilet
¼ spidskål
1 rødløg
1 lime
2 små løg
1 bdt purløg
¼ l piskefløde
2 dl fiskefond
salt/peber
2 spsk hvidvin
Maizena
 
Fintsnittet spidskål og rødløg sauteres i smør og krydres med salt, peber og limesaft.
Hornfisken rulles med det afkølede fyld og holdes sammen med kødnåle. Vendes i rugmel og steges gyldne på panden.
Løg og purløg snittes og dampes møre i smør.
Koges ned med fiskefond og vin.
Der tilsættes fløde, koges ned, smages til og jævnes evt. med Maizena.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her