2 avocado
200 g fersk laks
1 citron
2 forårsløg
4 grove sandwichboller
1 radicchiosalat
2 spsk (oliven)olie
1 bundt bredbladet persille
salt og peber
træspid
*
Del avocadoerne, tag kødet ud, og fjern stenen.
Skær kødet i små tern, og læg ternene i en skål.
Hak laksen i fine tern, og kom den i samme skål.
Riv skallen af citronen, og pres den herefter.
Både skal og saft kommes i skålen med laks og avocado.
Snit forårsløg fint, og kom også dette i skålen.
Smag til med olie, salt og peber.
Snit radicchiosalaten fint, og bland den med grofthakket persille.
Lun de grove boller, og del dem i to.
Kom først salat i bunden, dernæst den råmarinerede lakseblanding oven på, læg låget på, og del sandwichen i midten.
Kom træspid igennem og server.
Tips: Du kan også bruge torsk til salaten.
En herlig sushi-sandwich, der mætter på den lette måde. Med råmarinering af fisken får du nem og sund frokost i en fart, og samtidig skåner du fiskens sunde olier, når du ikke varmer den op.