Logo

Tomatsuppe med appelsinskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1-2 bæger tomat- og basilikumsuppe
¾ dl piskefløde
1 øko. appelsin
4 skiver flûtes
1 fed hvidløg
4 spsk finthakket sorte oliven
salt og peber

Varm suppen i en gryde. Pisk fløden let og smag den til med revet appelsinskal. Rist brødet og gnid det med hvidløg. Toppe med oliven. Server suppen med en klat appelsinskum og lune bruchetta.

Færdige supper er velsmagende hjælp på en travl dag. Top med brødcroutoner, ristede mandler, græsk yoghurt eller friskhakket koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her