Logo

Boquerones fritos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Boquerones fritos er friterede ansjoser. De er super lækre som tapas for eksempel serveret på en tallerken for gæsterne sammen med noget godt brød, noget skinke, ost og pølse.


Friske, rensede ansjoser med skind og med eller uden hoved alt efter temperament drysses med salt, vendes i hvedemel, rystes forsigtigt i et dørslag og friteres i olie i 3-4 minutter ved høj varme - evt. i en frituregryde.

Lækre tapas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her