Logo

Sild à la madame

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildefileter renses og smøres med et passende lag god fiskefars, der er rørt op med tomatketchup og finthakket purløg, hvorefter fileterne rulles og lægges i et smurt gratinfad eller sauterpande. Overhældes med hvidvin og fiskefond. Drysses med salt og peber. Dækkes med smurt pergament og dampes færdige. Fonden koges ned og tilsættes en sauce vin-blanc. De anrettede fileter maskere s med saucen og drysses med hakket grøn dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her