Dressing:
½ løg
1 ½ fed hvidløg
½ dl dijonsennep
2 ½ dl olivenolie
1 dl cremefraiche
Et skvæt balsamico
Et skvæt worchestersauce
2 spsk sukker
Salt og peber
Oksefilet:
600 g strimler af mørbradfilet
Løgringe
Olivenolie
Timian
Salat
Tomat, skåret i strimler
Bredbladet persille
Dressing: Alle ingredienser til dressingen blendes.
Oksefilet: Mørbradfilet lægges på et fad med tyndtskårne løgringe over. Der hældes en smule olivenolie over begge dele.
Der drysses let med timian.
Det hele kommes på en brandvarm pande og svitses i få minutter.
Salatstykker kommes på tallerkenen.
De svitsede kødstykker og løgringe anbringes oven på.
Dekorer med tomatstrimler.
Der hældes to spsk dressing over og det hele krydres med bredbladet persille.
Server gerne brød til.