Logo

Oksekød med kikærter i tagine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød med kikærter i tagine

3 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

1 stykke frisk ingefær (2 cm)

1 knsp safran pulver

½ tsk spidskommen

½ tsk paprika, edelsüss

2 dåser hakkede tomater (850 g)

salt og peber

1 kg oksekød til gullasch

1 stort løg

500 g courgetter

2 dåser kikærter a 425 g

½ bdt  frisk, bredbladet persille, hakket

40 g smør

 

Varm 2 spsk olie op i en gryde.

Skræl hvidløg og ingefær, hak dem og svits dem i olien.

Tilsæt dåsetomater med væde.

Smag saucen til med krydderierne, og lad den simre i ca. 15 min.

Smør bunden af taginen med resten af olien.

Krydr kødet. Pil løget, og skær det i tern.

Gør courgetterne i stand, og skær dem ud i stykker.

Hæld kikærterne i en sigte, skyl med koldt vand, og lad dem dryppe af.

Fordel grønsagerne oven på kødet og hæld tomatsaucen over.

Sæt låg på taginen, og giv kødet ca. 1 time og 20 min.

Kom persille og smørklatter på den færdige ret, og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her