(4 personer)
400 gram oksefilet
2 limefrugter
1 dl vindruekerneolie
3 røde chili
1 spsk hele peanuts
3 slags salat. fx. egebladsalat. frisee. romaine
1 grøn mango (syrlig ogfast)
1 bundt tynde forårsløg (spring-onions)
mynte, ingefær, hvidløg. agurk og lidt soyasauce
1. Mariner oksefileten i soya, revet hvidløg og ingefær og steg kødet over grill.
2. Jordnødderne ristes på panden i lidt olie, afkøles og hakkes.
Dressing:
1. Bland olie med revet limeskaI og -saft, tilsæt soya og fint hakket rød chili samt hakkede jordnødder.
2. Salaten renses og blandes med dressingen i en skål.
Anrettes herefter på tallerkener.
3. Kødet skæres i tynde skiver, vendes i dressingen og lægges forsigtigt i salaten på tallerkenen.
Dekorer med strimler af rå mango, mynte, rå agurk og forårsløg.