Logo

Lun gulerodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bdt fintklippet dild
1 dl olivenolie
2-3 spsk hvidvinseddike
1 fed hvidløg
salt og peber
600 g gulerødder

Pisk olie og eddike sammen.
Knus hvidløgsfeddet direkte i marinaden, kom dilden i og smag til med salt og peber.
Skræl og skyl gulerødder og skær dem i brede, tynde strimler på langs med skrællekniven.
Kom strimlerne i kogende letsaltet vand og blancher dem et par min.
Lad gulerødderne dryppe af og kom dem i en varm skål.
Hæld marinaden over og servér straks.
Passer fint til kalvekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her