Logo

Vildrosehybensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildrosehyben
De små vildrosehyben høstes i oktober, skylles, tørres og lægges i glas. Herefter overhældes de med spiritus og trækker i 14 dage.
Hybenessensen har en kraftig smag, der godt kan tåle at blive fortyndet en del.
 
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærrene ! 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her