Logo

Salad af light smoked Ocean Trout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
400 g let røget havørred
200 g fennikel
50 g ørred æg
Extra jomfruolivenolie
Limejuice
Havsalt, friskkværnet peber og krydderurt til pynt
 
Skær ørreden i lige store skiver.
Skær fenniklen i tynde strimler fra top mod bund.
Drys havsalt over og lad træk­ke i 10 minutter.
Pres væden af.
Bland ørredskiver, fennikel og ørredæg i en skål.
Dryp olivenolie og limejuice over og vend salaten.
Anret salaten på 4 tallerkener og pynt med nogle dråber olivenolie og lidt kryd­derurt.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her