500 g svinekam uden spæk eller svinemørbrad
1 tsk olie
1 tsk sherry
1 æg
Maizenamel
salt
Peber
olie til stegning
Sauce:
1 løg
1 spsk olie
1 tsk hakket syltet ingefær
2 spsk eddike
1 tsk Maizenamel
1 spsk kinesisk soya
4 spsk tomatpure
2 dl bouillon
2 revne gulerødder
1 kopsnittet hvidkål
sukker
Skær kødet i små terninger og gnid dem med olie og sherry.
Lad dem ligge køligt.
Svits det finthakkede løg til saucen i olie, tilsæt hakket ingefær og eddike og kog et par minutter.
Rør Maizenamel ud i 1 spsk vand og rør det i gryden sammen med soya, tomatpure og bouillon.
Kog saucen igennem og hold den varm.
Vend kødstykkerne i pisket æg, krydret med salt og peber.
Vend dem i Maizenamel og ryst overflødigt hvedemel af.
Steg kødet i hed olie og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Vend reven gulerod g snittet kål i saucen, tilsæt evt. lidt mere bouillon og smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Grøntsagerne må kun koge 1 min. i saucen.
Hæld sauce og grønsager over kødet.