Logo

Kinesisk Sur-Sød Kødret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinekam uden spæk eller svinemørbrad
1 tsk olie
1 tsk sherry
1 æg
Maizenamel
salt
Peber
olie til stegning

Sauce:
1 løg
1 spsk olie
1 tsk hakket syltet ingefær
2 spsk eddike
1 tsk Maizenamel
1 spsk kinesisk soya
4 spsk tomatpure
2 dl bouillon
2 revne gulerødder
1 kopsnittet hvidkål
sukker

Skær kødet i små terninger og gnid dem med olie og sherry.
Lad dem ligge køligt.

Svits det finthakkede løg til saucen i olie, tilsæt hakket ingefær og eddike og kog et par minutter.
Rør Maizenamel ud i 1 spsk vand og rør det i gryden sammen med soya, tomatpure og bouillon.
Kog saucen igennem og hold den varm.

Vend kødstykkerne i pisket æg, krydret med salt og peber.
Vend dem i Maizenamel og ryst overflødigt hvedemel af.
Steg kødet i hed olie og lad det dryppe af på fedtsugende papir.

Vend reven gulerod g snittet kål i saucen, tilsæt evt. lidt mere bouillon og smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Grøntsagerne må kun koge 1 min. i saucen.

Hæld sauce og grønsager over kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her