Logo

Gratineret søtunge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skalotteløg
4 søtunge- eller rødtungefiletter
salt og friskkværnet hvid peber
1 dl- tør hvidvin
1 tsk citronsaft
1 formfranskbrød
estragon
100 g gouda ost
150 g mascarpone ost
4 tsk smør
 
Løget pilles og hakkes.
Søtungefiletterne skylles, duppes tørre, halveres på langs og krydres med salt og peber.
Løg, vin og citronsaft gives et opkog, fiskefiletterne trækker heri ved svag varme i ca. 7 minutter.
De må under ingen omstændigheder koge.
Brødet skæres i skiver og lunes.
Osten rives og blandes med den hakkede estragon og mascarpone.
Søtungefiletterne anrettes på et varmt fad.
½ tsk smør smeltes i panden, hvorefter en halv fiskefilet lægges i panden.
Mascarponeblandingen hældes henover, og det hele gratineres.
Brødet spises til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her