Logo

Lynstegte grønsager med risnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bdt fintsnittede forårsløg
2 skivede porrer
2-3 spsk smør eller olie
125 g snittede sukkerærter
1 rød fintsnittet peberfrugt
1 grøn fintsnittet peberfrugt
2-3 gulerødder i tern
1 dl grønsagsbouillon
2-3 spsk soya
salt og peber
150 g risnudler

Svits løg og porrer i fedtstoffet i en wok i ca. 2 min.
Bland peberfrugt, sukkerærter og gulerødder i, og tilsæt bouillonen. Lad det snurre 5 min.
Kog imens risnudlerne efter anvisning på pakken.
Lad dem dryppe af og bland dem i grønsagerne sammen med soya.
Samg til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her