Logo

Salat med marineret torskerogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kogt torskerogn
2 skalotteløg
1 spsk kapers
10 sorte oliven
-
1 spsk god vineddike
1 tsk dijonsennep
2-3 spsk olivenolie
evt. hvidløg
1 salathoved

Torskerogn befris for evt. hinder, skæres i skiver og lægges i et fad. Fordel finthakket skalotteløg, kapers og oliven over.
Rør en dressing af eddike, sennep og olie.
Smag til md salt og peber og evt. hvidløg.
Fordel dressingen over rognen og lad den trække 30 minutter.
Anret rognen på salat og giv flûtes eller ristet brød til.
Server som forret eller frokostret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her