Logo

Buffetæg med stenbidderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 hårdkogte æg
2 spsk friskhakket dild
5 spsk cremefraiche
hvid peber
1 glas stenbidderrogn
12 store rejer
citronsaft
 
Rør dilden i cremefraichen samg godt til med lidt salt og peber citronsaft.
Sprøjt cremen på de ½ æg og top med lidt stenbidderrogn og en reje. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her