200 g rucola
150 g kammuslinger
¼ dl olivenolie
¼ stk squash
½ stk rødløg
1 spsk frisk dild
1 spsk frisk purløg
1 fed hvidløg
100 g kogte rejer
3 spsk citronsaft
1 tsk peber
½ tsk havsalt
Vask rucolasalaten grundigt og lad den dryppe af.
Steg kammuslinger på en grillpande med lidt salt og peber efter behag.
De skal stege 3-4 minutter på hver side.
Hældes sammen med olien og saften fra citronerne og afkøles.
Skær squashen i små terninger (ca. 5x5 mm).
Rødløg, dild, purløg og hvidløg hakkes fint.
Vend alle ingredienserne sammen og server straks.
Tips: Denne forret skal spises straks efter at den er tilberedt, men grønsagerne kan renses og skæres i tern/hakkes nogle timer før, hvis de opbevares i en lufttæt emballage.