(10 personer)
10 flotte stykker bars-filet uden skind a 70 g
20 g grøn anis
Panering:
100 g blødt smør
100 g æggehvide
100 g hvedemel
Tomat, æble og fennikel:
30 stykker syltede tomatblade (1)
100 g fennikel i brunoise (bitte små tern)
100 g æble Granny Smith i brunoise
20 g rødvinsvinaigre
2 stjerneanis
Fennikelsaft:
Saft af 8 æbler Granny Smith
Saft af 8 friske fennikel
Saft af 5 citroner
Salt, peber
1 tsk sukker
Extra: Pesto
Panering: Bland ingredienserne og stil på køl.
Fisken: Smør fiske stykkerne ind i panering v.hj .a. en spatel og drys grøn anis over.
Læg stykkerne på en kold pande, varm op og steg dem.
Slut af med 4 minutter i ovnen ved 200ºC.
Tomat, æble, fennikel: Bland fennikel, æble, vinaigre og stjerneanis.
Bred tomatbladene ud på køkkenfilm, 3 pr. anretning.
Bland med æble-fennikelblandingen og rul v.hj.a. filmen ingredienserne sammen til en lille kugle.
Fennikelsaft: Bland alle ingredienser og lad trække i 24 timer.
Anret et fint stykke sprødstegt fisk på hver tallerken og en kugle tomat.
Hæld fennikelsaft på og træk en ring pesto omkring.
(1) Tomatblade: Del tomater i kvarte og langtidsbag dem ved 80ºC, til de ligner "blade".