Logo

Sprødstegt bars, syltet tomat, Granny Smith æble og fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 (10 personer)
 
10 flotte stykker bars-filet uden skind a 70 g
20 g grøn anis
 
Panering:
100 g blødt smør
100 g æggehvide
100 g hvedemel
 
Tomat, æble og fennikel:
30 stykker syltede tomatblade (1)
100 g fennikel i brunoise (bitte små tern)
100 g æble Granny Smith i brunoise
20 g rødvinsvinaigre
2 stjerneanis
 
Fennikelsaft:
Saft af 8 æbler Granny Smith
Saft af 8 friske fennikel
Saft af 5 citroner
Salt, peber
1 tsk sukker
 
Extra: Pesto
 
Panering: Bland ingredienserne og stil på køl.
 
Fisken: Smør fiske stykkerne ind i panering v.hj .a. en spatel og drys grøn anis over.
Læg stykkerne på en kold pande, varm op og steg dem.
Slut af med 4 minutter i ovnen ved 200ºC.
 
Tomat, æble, fennikel: Bland fennikel, æble, vinaigre og stjerneanis.
Bred tomatbladene ud på køkkenfilm, 3 pr. anretning.
Bland med æble-fennikelblandingen og rul v.hj.a. filmen ingredienserne sammen til en lille kugle.
 
Fennikelsaft: Bland alle ingredienser og lad trække i 24 timer.
Anret et fint stykke sprødstegt fisk på hver tallerken og en kugle tomat.
Hæld fennikelsaft på og træk en ring pesto omkring.
 
(1) Tomatblade: Del tomater i kvarte og langtidsbag dem ved 80ºC, til de ligner "blade".
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her