Logo

Hollandaise sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ dl hvidvin
1 dl vand
8 stk past. æggeblommer
800 g smør
Salt
hvid peber
Fond

Æggeblommer, hvidvin og vand piskes til cremekonsistens over svag varme.
Tages fra varmen.
Smelt smørret og lad det køle af.
Tilsæt det smeltede afkølede smør, uden valle, og pisk det i æggemassen lidt af gangen.
Smag til med salt og peber, samt fond fra den ret der laves til.
Fond kan være kogelage fra den ret man laver.

Tips: Det er meget vigtigt at æggeblommerne piskes under meget svag varme, da de ellers vil blive ødelagt. Brug evt. vandbad.
Saucen må ikke opvarmes yderligere, så kan den skille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her