#
500 g oksemørbrad
2 spsk fiskesauce
3 spsk østerssauce
½ ananas
3 spsk olie
palmesukker og rød karrypasta, 1 tsk af hver
2 dåser usødet kokosmælk (a 4 dl)
200 g cherry tomater
2 spsk thaibasilikumblade
*
Skyl og dup kødet tørt, og skær det i mundrette stykker.
Lad det marinere i 10 min sammen med fiske- og østerssauce.
Skræl ananassen, og skær den ud i stykker.
Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri og rist karrypastaen.
Hæld kokosmælk på, og lad det simre i ca. 2 min.
Kom ananasstykkerne i sammen med cherry tomater og kødstykker.
Lad det dampe videre i ca. 3 min.
Smag til med lidt fiskesauce, vend til sidst thaibasilikumbladene i, og server.