Logo

Oksekød i karry 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød i karry 2


#

500 g oksemørbrad

2 spsk fiskesauce

3 spsk østerssauce

½ ananas

3 spsk olie

palmesukker og rød karrypasta, 1 tsk af hver

2 dåser usødet kokosmælk (a 4 dl)

200 g cherry tomater

2 spsk thaibasilikumblade

*

 

Skyl og dup kødet tørt, og skær det i mundrette stykker.

Lad det mari­nere i 10 min sammen med fiske- og østerssauce.

Skræl ananassen, og skær den ud i stykker.

Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri og rist kar­rypastaen.

Hæld kokosmælk på, og lad det simre i ca. 2 min.

Kom ananasstykkerne i sammen med cherry tomater og kødstykker.

Lad det dampe videre i ca. 3 min.

Smag til med lidt fiskesauce, vend til sidst thaibasilikumbladene i, og server.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her