Logo

Farseret lammebov 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov med ben
20 g margarine
2 dl vand
Fars:
200 g hakket lamme eller fårefars
1 ½ spsk gule sennepskorn
1 dl hakket persille
1 æg
½ tsk salt
groftkværnet peber

Lammeboven udbenes, eller der bruges færdig udbenet lammebov.
Fars:
Alle ingredienserne røres sammen. Den udbenet lammebov bredes ud på et bræt, og farsen smøres på. Kødet rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn og brunes i en gryde i margarine. Vand hældes ved, og boven småsteger under låg 1 ¼ - 1 ½ time, til kødet er mørt.
Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca. 10 min. Skyen koges lidt ind uden låg og smages til med salt og peber. Skyen kan jævnes med 1 tsk majsstivelse. Boven serveres i skiver med skyen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her