Logo

Raclette Savoyarde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 pers.

1,5 - 2 kg racletteost
2,5 kg kartofler
16 skiver skinke
peberfrugt
lidt champignon
1 glas pickles
1 glas syltede løg
lidt majs fra dåse

Bag kartoflerne i ovnen med skræl.
Skær osten i skiver, peberfrugten i kvarte og hak champignonerne.
Server peberfrugt, champignon, majs, pickles og syltede løg i små skåle.
Læg et stykke ost i en raclettepande og lad det smelte.
Server med skinke, kartoffel og det øvrige tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her