(4 personer)
Hummersorbet:
4 dl klaret hummerfond
250 g sukker
Knust chili
Syltet ingefær
Varm hummerfonden op med sukker, til det er opløst.
Køl af og smag til med chili og ingefær.
Kør på ismaskine eller frys i box under jævnlig omrøring, så der ikke dannes iskrystaller.
Marineret hummerhale med syltet mango:
Stik et træ-spid i en levende hummer fra hoved til hale.
Kog den i godt saltet vand med koriander, laurbærblade og peberkorn.
Skær hummeren i 2-3 cm tykke skiver og mariner i olivenolie og lime.
Spis syltet mango til.
Hummertimbale med jordskokker:
Skræl 4-6 mellemstore jordskokker, skær dem i tynde skiver og for en cylinderform med dem.
Knæk 8 hummerkløer, skrab det rå hummerkød ud, hak det fint og tilsæt 1 æg, hakkede krydderurter samt salt og peber.
Fyld massen i formen og bag i ovnen ca. 10 minutter i vandbad ved 160°.
Foie gras net:
25 g foie gras
2 æg
50 g hvedemel
Blend ingredienserne til en lind masse, sprøjt ud som net og bag i ovnen ved 180° i 3-5 minutter.
Under foie gras nettet ses forrest Hummersorbet, i midten Marineret hummerhale og bagest Hummertimbale. Shotglasset i baggrundes ses under: Hummercreme