Logo

Sprød nøddesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hasselnøddekerner
1 løg
1 icebergsalat
1 agurk
2 bdt radiser
½ bladselleri
 
Dressing
4-5 spsk hvidvinseddike
1 æggeblomme
2 tsk middelstærk sennep
salt, friskkværnet peber
1 knsp. sukker
4 spsk valnøddeolie eller sesamolie
 
Hak nødderne groft og rist dem gyldne på en stegepande.
Pil løget og skær det i terninger.
Rør vineddike, æggeblomme, sennep, salt, peber og sukker sammen i en
stor skål.
Tilsæt løgterningerne og rør olien i lidt ad gangen.
Rør nødderne i dressingen og sæt det i køleskabet.
Skyl salaten, dryp den tør og snit den.
Rens radiserne og bladsellerien og skyl agurken.
Skær radiserne og agurken i strimler, snit bladsellerien.
Bland salat og grønsager med de marinerede nødder og smag til med salt
og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her