Der er noget dejligt dekadent og en anelse forbudt over champagnecocktails.
Det med at mikse den velsmagende og i sig selv ret perfekte, boblende drik med
noget andet, er lidt uartigt. Så sådan en opskrift, kan bruge til fx Valentinsdag
eller en varm sommerdag.
6 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 30 min.
# Ingredienser
Hjemmelavet sirup:
500 g rabarber
½ vaniljestang
3½ dl sukker
Pink champagnecocktail
¾ l champagne (eller anden mousserende vin)
1 dl ginger beer
*
Hjemmelavet sirup:
Skær rabarberne i stykker på 1-2 cm.
Kog dem op i en gryde sammen med vaniljekorn, vaniljestang,
sukker og ginger beer.
Lad det koge i ca. 10 minutter, til det bliver en sirup, og
lad den afkøle.
Si siruppen.
Pink champagnecocktail:
Ved servering fordeles 6 cl sirup/saft i glassene og der
toppes med champagne eller danskvand.
Tip: Alternativt kan der bruges saft i stedet for sirup og
danskvand i stedet for champagne.