Logo

Tomater fyldt med majssalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store tomater
1 lille fennikel
2 tsk olivenolie
1 stor majskolbe
1 rød peberfrugt
½ lime, saft heraf
¼ lime, fintrevet skal heraf
1 fed finthakket hvidløg
½ finthakket rød chili
2-3 spsk frisk snittet basilikum eller koriander
en anelse rørsukker
40 g blød gedeost

Halver tomaterne og tag indmaden ud med en ske.
Hak indmaden og gem den.
Drys tomaterne indvendigt med lidt salt og rørsukker og stil dem med bunden i vejret på køkkenrulle i mindst ½ time.

Tænd ovnens grill, eller havegrillen

Halver fenniklen på langs og pensl den med lidt af olien.
Læg majskolbe, peberfrugt og fennikel under eller på grillen og grill til majsen har taget lidt farve på alle sider, peberfrugtens skind er sort på alle sider, og fenniklen er gylden.
Lad grønsagerne køle af.
Skær majsene af kolben med en skarp kniv.

Flå skindet af peberfrugten og skær den i tern.
Skær også fenniklen i tern.
Vend grønsagerne med indmaden fra tomaterne, limesaft og –skal, hvidløg, chili, krydderurter og resten af olivenolien.
Smag til med salt, peber og en anelse sukker.

Drys med smuldret gedeost og server med ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her