Logo

Indisk kalkunsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
2-3 fed hvidløg
2 spsk stærk karry
1 ds flåede tomater
1 ds ferskner (gem væden)
2 dl vand
1 bouillonterning (hønse- eller grønsagsbouillon)
¼ dl piskefløde
200-250 g kalkunkød i tern
1 ds bambusskud
salt og peber
olie
evt. kinakål
 
Svits løg, hvidløg, kalkunkød og karry i olie i en gryde.
Tilsæt tomater, vand, bouillon og væden fra fersknerne.
Lad det koge i 10 min.
Tilsæt derefter fløden og lad simre i 5 min.
Fersknerne skæres i tern og kommes i sammen med bambusskud og evt. kinakål.
Smag til med salt og peber.
Serveres med noget godt brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her