Logo

Kylling med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med fennikelsalat

 

1 pakke marinerede kyllingevinger (fås i større supermarkeder)

1 stor fennikel eller 2 små

saft fra 1 lime

1 bakke karse

3 spsk olivenolie

salt og peber

 

Steg kyllingevingerne efter anvisning.

Skær fenniklen i papirtynde skiver på langs, og læg dem i en skål med salt og peber. Pres limesaft henover, og tilsæt olivenolie.

Vend med karse, og lad det stå og marinere i 5 minutter.

Server til kyllingevingerne og evt. et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her