Dertil serveres ris og et groft flute. Til 6 portioner
# Du skal bruge:
800 g oksekød, kylling eller kalkun
250 g champignon
2 hakkede løg
1 hakket rød peberfrugt
1 dl olie
2 spsk karry
1 hvidløg
2 spsk soya
½ dåse bambusskud
7,5 dl grønsagsbouillon
2,5 dl piskefløde
½ dåse bønnespirer
salt
I små skåle:
bananskiver eller æblebåde
peanuts
ristet kokos (på en tør pande)
skoldede rosiner
peberfrugter
mango chutney
majs
rejer i tomatsauce
agurkestave
tomatbåde
syltede mandariner
bønnespirer
bambusskud
ananas
*
Kødet skæres i centimeter tykke strimler.
Kødet brunes i en stor gryde i 3-4 min i olie tilsat karry
og hvidløg.
De hakkede løg, den hakkede peber, bambusskuddene skæres i
tyndestrimler og kommes i.
Det svitses i 3 min. hvorefter soya, fløde og suppen
tilsættes.
Det hele skal småkoge, til kødet er mørt.
Bønnespirer tilsættes. Retten smages til med karry, salt,
peber.
Retten serveres med løse ris og tilbehør i små skåle.