3 friske ananas
3-6 spsk appelsinsaft
Fromage:
3 blade husblas
2 æggeblommer (str. mellem)
2 spsk flormelis
3 spsk friskpresset appelsinsaft
¼ liter piskefløde
Pynt:
skal af 1 appelsin
1 dl vand
1 spsk sukker
Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene.
Skær ananaskødet fra skallen.
Snit det i små terninger og læg dem i skallerne.
Fordel appelsinsaft over.
Fromage: Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk æggeblommer og flormelis luftigt.
Træk husblasen op med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblasen med appelsinsaft og rør den i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.
Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min.
Tag dem op og lad dem tørre.
Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.
Tips: Kan serveres til alergikere; uden fromage!