(2 personer)
2 store fjæsinger.
1 courgette.
2 peberfrygter.
Bredbladet persille.
Kørvel.
Hvidløg.
2 dl olivenolie.
½ dl aceto balsamico.
Salt, peber
Få fiskehandleren til at skære hver fisk ud i to fileter.
Så undgås nærkontakt med de giftige pigge.
Krydr fileterne med salt og peber.
Del peberfrugterne og fjern kernerne.
Flad peberfrugterne ud med et dask af den brede kokkekniv og anbring dem med skindsiden opad under ovn grillen eller modsat, hvis det er over havegrillen.
Lad dem grille, indtil skindet er helt forkullet.
Halver peberfrugterne og skrab det sorte skind af.
Læg peberfrugterne i en blanding af olivenolie og balsamico i en times tid.
Tag dem op og vend fjæsingfileterne i den resterende olie.
Skær courgetten i tern og steg dem smukt gyldne i lidt olie over rask vorme.
Bland peberfrugter og courgetter og "ryst" det sammen.
Hak persille, kørvel og hvidløg sammen og drys det over urterne.
Krydr med salt og peber.
Skær et par ridser i skindet på fjæsingerne og læg dem side ved side med skindsiden opad i et fladt, ovnfast fad.
Sæt dem under grillen i 4-5 minutter, til overfladen er sprød og gylden.
Anret fiæsingfileterne på varme tallerkener med grønsagerne udenom og server.