350 g friske eller frosne hestebønner
350 g snittebønner, ribbede og halverede
400 g haricots vertes fra dåse, afdryppede og skyllede
115 g fetaost i tern
2 fed hvidløg, finthakkede
1 skalotteløg, hakket
2 spsk hakket frisk persille
4 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
salt og friskkværnet sort peber
A. Hæld hestebønnerne i kogende, letsaltet vand og kog dem i 1-2 min., til de lige er møre.
Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vandt.
Lad dem dryppe af og kom dem i en stor skål.
B. Kog snittebønnerne i letsaltet vand i 3 min., til de lige er møre.
Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vand.
Lad dem dryppe af og kom dem i skålen.
C. Tilsæt dåsebønner, feta, hvidløg, skalotteløg og persille.
Pisk olie og citronsaft sammen og hæld dressingen over bønnerne.
Vend bønnerne i dressingen og drys med salt og peber.