Logo

Saltede citroner:

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er ikke svært at lave saltede citroner, men ventetiden kræver tålmod. Hermed en ny metode:

Skæret dybt kryds i 10 øko. citroner.
Prop dem fulde af groft salt og hæld yderligere 300 g salt og 100 g sukker; 2 dl olivenolie, to chilier og et flækket hvidløg over.
Kom kogende vand på, til det dækker.
Lad dem trække lidt og giv dem så et opkog på cirka 5 min.
Køl af og læg noget tungt på, der holder dem nede i lagen.
Kom dem i køleskabet.
Vent nogle uger, til de bliver klare i den hvide skræl, og helt bløde.
Pil kernerne ud inden de bruges.
De holder i mange måneder i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her