Logo

Rabarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugttærter

200 g margarine
200 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
500 - 600 g rabarber
3 - 4 spsk sukker
1 spsk kartoffelmel

Margarine og sukker røres blødt. Æggene slås i et af gangen. Melet vendes i. Dejen hældes i en springform. Rabarberne skæres i stykker af 1 - 2 cm længde. Sukkeret og kartoffelmelet blandes med rabarberne, som derefter fordeles over dejen. Bages på nederste rille ved 175ºC ca. 1 time.

Serveres med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her