Arme riddere med
syltetøj, er der mange der kender fra deres barndom. Dette er en dejlig
forårsversion med friske rabarber.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
200 g rabarberstilke
4 spsk sukker
eller en rest
rabarberkompot
2 spsk sukker
1 tsk stødt kanel
25 g smør
2 skiver lyst brød
Tilbehør: vaniljeis
eller flødeskum
*
Vask rabarberne og
skær dem i mindre stykker.
Vend dem i en gryde
med sukker og varm dem op under låg.
Tag låget af og kog
dem møre ca. 5 min.
Hæld dem i en skål
til afkøling.
Bland sukker og
kanel.
Smelt smørret på en
pande og drys kanelsukkeret i.
Steg brødet gyldent
på begge sider og anret med rabarberkompot og is eller flødeskum.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin