Logo

Porrestuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 porrer
lidt margarine
1 spsk karry
2 spsk hvedemel
2 ½ dl mælk
1 tsk salt
 
Rensede og skiveskårne porrer koges og hældes derefter i en sigte.
Margarinen smeltes og tilsættes karry
De kogte porrer tilsættes og svitses let i margarinen.
Drys melet over og rør rundt tilsæt lidt mælk af gangen, til den har en
passende konsistens.
Smages til med salt
Serveres fx. på ristet franskbrød 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her