Logo

Indbagt mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 plader butterdej
1  svinemørbrad
  
Fars:  
400 g hakket svinekød
2 spsk hvedemel
1  æg
1  løg
200 g champignon
1 fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk salt
peber
½ dl letmælk
 
Butterdej tøs op.
Sener og hinder skæres af mørbraden.
Herefter brunes den på pande i olie.
Den krydres med salt og peber.
Mørbraden lægges til afkøling.
Farsen røres sammen med hvedemel, æg, finthakket løg, knust hvidløg, paprika, salt og peber.
Champignon renses og snittes i fine tern.
Herefter tilsættes de farsen.
Butterdejen rulles sammen til en plade på ca. 30 cm på hver side.
Halvdelen af farsen kommes midt på butterdejspladen.
Mørbraden kommes ovenpå, og resten af farsen pakkes omkring
mørbraden.
Butterdejen lukkes ind over fars og mørbrad, så der dannes en pakke.
Pakken lægges i et smurt ovnfast fad eller en smurt bradepande.
Pensles herefter med mælk.
Bages i ovn ved 200°C i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her