4 plader butterdej
1 svinemørbrad
Fars:
400 g hakket svinekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 løg
200 g champignon
1 fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk salt
peber
½ dl letmælk
Butterdej tøs op.
Sener og hinder skæres af mørbraden.
Herefter brunes den på pande i olie.
Den krydres med salt og peber.
Mørbraden lægges til afkøling.
Farsen røres sammen med hvedemel, æg, finthakket løg, knust hvidløg, paprika, salt og peber.
Champignon renses og snittes i fine tern.
Herefter tilsættes de farsen.
Butterdejen rulles sammen til en plade på ca. 30 cm på hver side.
Halvdelen af farsen kommes midt på butterdejspladen.
Mørbraden kommes ovenpå, og resten af farsen pakkes omkring
mørbraden.
Butterdejen lukkes ind over fars og mørbrad, så der dannes en pakke.
Pakken lægges i et smurt ovnfast fad eller en smurt bradepande.
Pensles herefter med mælk.
Bages i ovn ved 200°C i ca. 1 time.