Logo

Koldskål med appelsin og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koldskål med appelsin og ingefær

 

Koldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm sommerdag. På www.madABC.dk finder du opskriften, nemmere bliver det ikke.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 50 min.

 

# Ingredienser

2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger er svarende til 2 æggeblommer)

3 spsk sukker

½ l kærnemælk

½ l tykmælk

1 appelsin, kun saften

½ citron (kun saften)

1 cm Ingefær (kun saften)

*

Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det hvidt og luftigt.

Tilsæt tykmælk og kærnemælk og pisk koldskålen til massen er jævn.

Tilsæt appelsin- og citronsaft.

Kom ingefæren i en hvidløgspresser, og pres saften fra ingefæren i koldskålen.

Smag koldskålen til og lad den gerne trække i køleskabet i 30 min. inden servering.

Server evt. med kammerjunker og friske bær.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her