Koldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm
sommerdag. På www.madABC.dk finder du opskriften, nemmere bliver det ikke.
4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 50 min.
# Ingredienser
2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger er svarende til 2
æggeblommer)
3 spsk sukker
½ l kærnemælk
½ l tykmælk
1 appelsin, kun saften
½ citron (kun saften)
1 cm Ingefær (kun saften)
*
Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det hvidt og
luftigt.
Tilsæt tykmælk og kærnemælk og pisk koldskålen til massen er
jævn.
Tilsæt appelsin- og citronsaft.
Kom ingefæren i en hvidløgspresser, og pres saften fra
ingefæren i koldskålen.
Smag koldskålen til og lad den gerne trække i køleskabet i
30 min. inden servering.
Server evt. med kammerjunker og friske bær.