Logo

Roquefortsalat med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - De forskellige dele kan gøres klar henholdsvis dagen før og samme
formiddag, men de skal først blandes kort før anretning. God til buffet, kan ikke anbefales til over 40 personer, da det kræver en del koordination til sidst.

5 tykke skiver landbrød
3 spsk olivenolie
salt og peber
2 spsk fintreven parmesan
10 cherry tomater i halve
500 g kyllingebrystfilet skåret i små stykker
½ tsk cayennepeber
1-2 spsk olivenolie
5 vagtelæg
250 g haricots verts
250 g roquefortost
1 romainesalat

Marinade:
saften af 1 citron
1 fed knust hvidløg
salt og peber
2-3 spsk olivenolie

Skær skorpen af brødet og skær det i store firkanter til hjemmelavede croutoner.
Vend dem i olie og drys med salt, peber og reven parmesan.
Læg dem på en bagepapirbeklædt plade og rist dem i ovnen ved 200º i ti minutter. Del tomaterne i halve og drys med salt og peber og dryp lidt olie over. Stil dem i ovnen ved 2000 i fem minutter.

Drys kyllingestykkerne med cayenne og salt og lynsteg dem i lidt olie, til de er gennemstegte. Kom vagtelæggene i kogende vand og kog dem i tre minutter, pil dem og skær dem i halve.
Blancher de nippede bønner i letsaltet vand.
Ved anretning blandes afdryppede bønner, kylling, tomater, istandgjort salat og små terninger af roquefort.
Vendes med dressingen, kommes i et par skåle eller fade og pyntes med æg og croutoner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her