500 g magert kalvekød, skåret i tynde strimler
4 spsk soya
1 rød chili, finthakket
1 tsk frisk ingefær, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 spsk brun farin
50 g græskarkerner uden skal
50 g mandelflager
50 g kokosmel
4 forårsløg, i tynde skiver
1 fennikel, i tynde skiver
1 dåseusødet kokosmælk
Majs- eller vindruekerneolie til stegning
Salt
peber
Melonsalsa:
1 lille melon, galia eller lignende, skåret i ca. 1 x 1 cm tern
1 tsk romessens
Indmaden af 2 passionsfrugter
100 g rosiner
1 lille rødløg, finthakket
1 grøn chili, kerner fjernet og finthakket
2 spsk frisk koriander, grofthakket
1 tsk brun farin
Saft af ½ citron
Frisk koriander til pyntning
Bland soya, rød chili, ingefær, hvidløg, kokosmel, kokosmælk og farin til en marinade og læg kalvekødet i.
Stil det i køleskabet 1-2 timer.
Melonsalsa:
Læg melontern i en skål og hæld romessensen i.
Overdæk skålen med film og lad den trække i 1-2 timer i køleskab (vend det forsigtigt rundt et par gange mens det marinerer).
Inden servering vendes resten af ingredienserne i og smages til.
Når kalven er marineret varmes lidt olie i en wok eller en dyb pande.
Tag kalvekødet op af marinaden og lad det dryppe af i en sigte.
Steg kødet ved høj varme til det er brunet godt på alle sider.
Tilsæt fennikel, forårsløg, græskarkerner, mandler og steg i yderligere 5 min.
Til sidst hældes marinaden fra kalven i og koges ned til den bliver lidt tykkere.
Anret kalven midt på tallerkenen og fordel salsaen rundt i kanten og pynt med frisk koriander.