Logo

Yalanci Dolmas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl løse ris
1 ½ dl vand
Salt og Peber
6 løg
4 spsk olivenolie
300 g hakket lammekød
½ tsk allehånde
24 vinblade fra dåse
2 ½ dl lammebouillon

Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.

Hak de 3 løg og skær de sidste løg i ringe.
Svits de hakkede løg i 3 spsk olie i ca. 10 minutter.
Bland ris, de svitsede løg og lammekødet i en skål.
Drys med salt, peber og allehånde.

Hæld væden fra vinbladene.
Læg 1 tsk fyld på et vinblad og rul det sammen til en pakke.
Smør et ovnfast fad med resten af olien og læg rullerne heri.
Fordel løgringene over og hæld bouillon ved.

Stil fadet i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her