Logo

Svenske lagesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En halv snes sild renses. Hoved og hale skæres fra, og sildene deles i 4 stykker på tværs. Stykkerne tørres i et klæde og lægges lagvis i en krukke med skiver af 2 rødløg, salt og 20 hele pebere. 4-5 dl eddike tilsættes ligeså meget vand, l tsk sukker og hældes over sildene. Et par laurbærblade lægges øverst. Krukken sættes nu i en passende stor gryde med koldt vand og koges langsomt til sildene er møre. Krukken tages op, låg lægges, over, og den opbevares køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her