Logo

Kanelsnegle med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær rå
2 dl mælk 0.5%
75 g kvark 5+
1 stk æg
1 stk æggehvider
1 tsk salt
2 (200 g) æbler
1 spk. vaniljesukker
 
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Kvarken, ægget og salt blandes i mælken.
Melet blandes i (hold lidt tilbage).
Tilsæt det sidste hvedemel hvis det er nødvendigt.
Dejen skal være smidig, men slippe skålen.
Stilles til hævning i 30 minutter, slås ned, rulles ud til 30x30cm.
Æblerne rives og blandes med kanelsukkeret og vaniljesukkeret, der
fordeles på den udrullede dej.
Dejen rulles sammen om fyldet og skæres i 15 stk sættes på bagepladen.
Husk at låse sneglene ved at sætte dejenden under sneglen.
Pensles med æggehvierene.
Efterhæves 20 minutter.
Bages ved 200°C. i 10-12 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her