Dej:
250 g hvedemel
185 g smør
70 g flormelis
2 æggeblommer
1 spsk kakao
Creme:
3 æggeblommer
30 g sukker
½ stang vanilje, kornene heraf
2 blade husblas
flødeskum af 1 ½ dl piskefløde
Hak smørret i melet og ælt dejen med flormelis, æggeblommer, chokolade og kakao.
Lad den hvile koldt nogle timer.
Udrul dejen, udstik runde kager og bag dem ved god varme 200ºC i ca 10 minutter.
Kan gemmes i dåse.
Til cremen røres æggeblommer og sukker godt, vanilje og husblas, opløst i 1-2 spsk vand, røres i, og lidt efter vendes flødeskummet i.
Halvdelen af de runde kager glaseres med smeltet chokolade, og når den er stivnet, lægges kagerne sammen to og to med cremen imellem.
Kan pyntes med flækkede mandler eller nøddekerner, mens chokoladen er blød.