Vi har æltet en god
håndfuld friske krydderurter sammen med det hakkede kød, før vi har formet det
til krebinetter. Paneringen er durummel - du kan også bruge æg og rasp.
Arbejdstid: 15 min. Stegetid:
10 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
300 g hakket kalve- og
svinekød
en håndfuld friske
krydderurter: persille, estragon, merian
50 g durummel
10 g smør
½ spsk olie
salt og peber
*
SKYL krydderurterne,
tør dem, og hak dem.
ÆLT det hakkede kød
sammen med krydderurter, salt og peber.
FORM det til 2-4
bøffer, og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber.
STEG dem på en pande
med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
SERVER fx med
friskkogte kartofler og tomatsalat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin