Logo

Fiskeburger med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskeburger med coleslaw

 

De unge i familien vil helt sikkert kunne lide denne gode fiskeret. Er du ikke selv til burger, kan du stege fisken som i opskriften og servere den med coleslaw og kogte eller stegte kartofler.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

Coleslaw:

¼ hvidkål

2 gulerødder

1 dl syrnet fløde 9%

2 tsk dijonsennep

1 spsk vineddike

1 spsk sukker

Tabasco

salt og peber

 

Burger:

300 g laksefilet eller torskefilet

2 tsk færdigblandet Cajunkrydderi eller Mexicansk krydderi

½ spsk olie

2 focacciaboller eller lign.

persille

*

 

Snit kålen fint, vend den sammen med groft salt og lad den trække 10 min.

Skræl gulerødderne og riv dem groft.

 

Rør en dressing af syrnet fløde, sennep, vineddike og sukker og smag til med Tabasco, salt og peber.

 

Skyl kålen, lad den dryppe af og bland den godt med gulerødder og dressing.

 

Drys laksestykkerne med krydderi og steg dem på en varm pande med olie 3-4 min. på hver side.

 

Bryd de stegte laksestykker i tykke flager.

Anret i flækkede boller med coleslaw og persilledrys eller server salaten ved siden af.

 

TIPS: Køb evt en færdigsnittet coleslaw-blanding.

 

Fiskeburger med coleslaw

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her