Wienerschnitzlen er
her kalvekød, men der kan også bruges en tynd skinkeschnitzel. Server eventuelt
også kapers og reven peberrod til.
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. (1 person)
#
Kalveschnitzel (160
g)
1 tsk mild sennep
3 tsk rasp
salt og peber
1 tsk plantemargarine/olie
(til stegning)
Kryddersmør:
3 tsk plantemargarine
2 spsk persille +
dild + purløg (hakket)
salt og peber
100 g nye gulerødder
100 g
blomkålsbuketter
100 g ærter
en skive citron
10 g sardeller
(eller ansjoser)
*
Pensl sennep på
begge sider af kødet og vend det derefter i rasp.
Krydr med salt og
peber.
Varm fedtstoffet på
en pande og steg kødet ved middelvarme, til det er gyldent.
Rør fedtstoffet med
krydderurterne samt salt og peber.
Form det til en
lille rulle og læg rullen koldt.
Damp grønsagerne.
Anret den stegte
schnitzel med en skive citron, kryddersmør og sardeller ovenpå.
Server
wienerschnitzlen på de varme grønsager.
Kalorier | | 434 kcal |
Protein | 459 | (41 %) |
Kulhydrat | 229 | (23 %) |
Fedt | 179 | (35 %) |
Kostfibre | 69 | |