Logo

Hindbær-chokolade tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
100 g smør/margarine
3 dl hvedemel
1 dl sukker
1 knsp hjortetaksalt
1 æg + 1 æg til pensling
Fyld:
1 skål hindbær
200 g chokolade
Tilbehør: ¼ l pisket fløde
 
Skær smørret i stykker og smuldr det i melet og tilsæt resten af ingredienserne til Bund.
Saml dejen til en klump og stil den koldt i 10 min.
Smør en tærteform og bred dejen ud i den.
Pensl dejen med ægget og prik i dejen med en gaffel.
Nu skal bunden i ovnen ved 200°C i 15-30 min. eller til den er sprød og gyldenbrun.
Smelt chokoladen og smør den ud på tærtebunden når tærtebunden er kold.
Når chokoladen er på skal hindbærrene på.
Stil tærten på køl i 1 time.
Når kagen serveres, piskes fløden og sættes ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her