Logo

Risotto med friske blæksprutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

180 g risottoris
2 fint snittede skalotteløg
2 ½ dl tør hvidvin
4 dl fiskefond
4 små friske/frosne blæksprutter
1 bdt purløg
½ spsk smør
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie i en tykbundet gryde og sauter ris og løg i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og lad det koge 2 minutter, alt imens der røres i gryden. Rør kogende fiskefond i lidt af gangen. Efter 15 minutter tilsættes snittet blæksprutte (husk at fjerne det lange bruskstykke,der sidder i midten af friske blæksprutter). Når det hele er gennemvarmet, vendes retten med snittet purløg og smør. Smag til med salt og peber. Server den gode risotto rygende varm evt med et køligt glas hvidvin til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her